Slider Page 1 Slider Page 2 Slider Page 3 Slider Page 4

Διαμόρφωση Κήπων

GARDEN CONFIGURATION Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και τη μελέτη διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου, εργασίες φύτευσης, διαμόρφωσης και φωτισμού κήπου.

Παραγωγή Έτοιμου Γκαζόν

LAWN PRODUCTION Παραγωγή χλοοτάπητα σε έκταση 50 περίπου στρεμμάτων, προσαρμοσμένη στις τοπικές συνθήκες μειγμάτων, σύμφωνα με την γνώση, αλλά και την πολυετή εμπειρία μας.

Συντήρηση Κήπων

GARDEN MAINTENANCE Εκτελούμε όλες τις εργασίες συντήρησης κήπων, όπως κλάδεμα, βλαστολόγημα και γενική περιποίηση φυτών, κούρεμα γκαζόν, λιπάνσεις, έλεγχος και ρύθμιση αρδεύσεων, στύλωμα φυτών, εντομολογική και μυκητολογική προστασία.

Συστήματα Άρδευσης

IRRIGATION_SYSTEMS_ΤΕΧΤ Συστήματα για το γκαζόν και τα φυτά σε μια πλήρη σειρά των πιο ενδεδειγμένων ειδών ανά κατηγορία σωλήνες, εξαρτήματα, μπεκ, σταλλάκτες κ.λπ.)

Παραγωγή Φυτών

PLANT PRODUCTION Παράγουμε όλα τα είδη των γνωστών καλλωπιστικών θάμνων και δένδρων, καθώς επίσης και όλα τα είδη των καρποφόρων δένδρων σε μεγέθη μικρά, αλλά και μεγάλα.

Απολυμάνσεις

DECONTAMINATION Εφαρμόζουμε τεχνικές απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας που συμβαδίζουν με τα πρότυπα του H.A.A.C.P. (Ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων, κολλώδεις επιφάνειες, δολωματικοί σταθμοί).