ΠροφίλΗ έδρα της εταιρείας, βρίσκεται στην περιοχή Μαλάδες Ηρακλείου (5 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ηρακλείου στον δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία), 500μέτρα πριν από τον “Κήπο των Αισθήσεων”, ενώ σε παρακείμενους χώρους 60 περίπου στρεμμάτων, βρίσκονται το κατάστημα γεωργικών εφοδίων, η έκθεση καλλωπιστικών φυτών, η αποθήκη εργαλείων και μηχανημάτων, το θερμοκήπιο παραγωγής κηπευτικών φυτών, η έκταση παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα και το θερμοκήπιο παραγωγής καλλωπιστικών φυτών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των εργασιών πρασίνου και σε ότι έχουν σχέση με αυτόν.

Έχοντας 20 χρόνια εμπειρίας, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για τον κήπο της κατοικίας σας, για ξενοδοχειακές μονάδες, επαγγελματικούς χώρους, γήπεδα όλων των ειδών, κατασκευή λιμνοδεξαμενών και ταρατσόκηπων.

Πλήρεις οικονομοτεχνικές μελέτες για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, δίνοντας πολλαπλές επιλογές αισθητικής και κόστους. Σχεδιασμός και τρισδιάστατη προβολή των προτεινόμενων, ώστε να γίνεται κατανοητή η αισθητική κάθε πρότασης.

Το έμπειρο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τα πιο αξιόπιστα υλικά που έχουμε επιλέξει, δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υποστήριξη των έργων μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής. Έμπειρα συνεργεία συντήρησης έργων πρασίνου.

Σε όλες τις εργασίες ακολουθείται  σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008. ,   και το πρότυπο  διαχείριση ασφάλειας και υγείας ISO OHSAS 18001.

Για λόγους περιβαλλοντικής προστασίας και ευθύνης, η Μ&Μ Κατασκευαστική ΕΠΕ εφαρμόζει από το 2017 σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 14001:2004 για μελέτες, κατασκευές, συντηρήσεις έργων πρασίνου, παραγωγή φυτών και έτοιμου χλοοτάπητα, τοποθέτηση ταπητων γηπέδων και απολυμάνσεις σε κατοικημένους χώρους.

Η εταιρεία μας, έχει προσθέσει στις δραστηριότητες της τις εργασίες: συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία φυτικών υπολειμμάτων.

Από την επεξεργασία αυτή παράγεται φυτική κομπόστα η οποία χρησιμοποιείται στα έργα της εταιρείας και είναι επίσης διαθέσιμη (σε οικονομική τιμή) για την πώληση προς τρίτους.